Domnik.net : Tietoa Domnik.netistä

Koira, Roseau (Dominica)

Domnik.net on Niko Lipsasen websivusto, jonka pääasiallisena sisältönä ovat valokuvat ja blogiartikkelit. Olen ottanut suurimman osan kuvista ja kirjoittanut suurimman osan blogiartikkeleista itse. Silloin, kun kuvaaja tai kirjoittaja on joku muu, se on mainittu kuvan tai artikkelin yhteydessä.

Sivusto on avattu 19. heinäkuuta 2002.

Sivuston nimessä oleva sana Domnik on Dominican saaren nimi kreoliranskaksi. Se lausutaan, kuten kirjoitetaankin (siis kuten se olisi suomea). Nimen voi nähdä myös yhdistelmänä sanasta verkkotunnusta tarkoittavasta englanninkielisestä sanasta "domain" ja etunimestäni "Niko".

Sivustolla käytetään Google Analytics -palvelua kävijätilastojen seurantaa varten. Osalla sivuista on myös mainoksia eri mainosverkostojen (Google AdSense, TradeDoubler) kautta.

Sivuston sisältö on jaettu useaan eri aliverkkotunnukseen:

Tärkeimmät sivustoon tehdyt päivitykset on listattu Updates-sivulla (englanniksi). Sivusta on myös suomenkielinen versio, mutta sen päivittäminen on päättynyt vuonna 2020. Sivuston julkisia kävijätilastoja ei ole päivitetty sitten vuoden 2015 enää millään kielellä. Sivuston sisällön päivittämistä ei kuitenkaan ole lopetettu. Lisään uutta sisältöä, kun muiden tekemisteni välissä ehdin.

Kuva: Koira Dominican kasvitieteellisessä puutarhassa Roseaussa, 2007

Domnik.net

This page in English   Cette page en français