Domnik.net : Info : Niko Lipsanen

Niko

Olen...

... savolainen: Olen kotoisin Etelä-Savosta kunnasta, jolla ei ollut nimeä (enää sitä ei ole edes olemassa). Se käytti naapurikaupunkinsa Mikkelin nimeä, perässä oli kuntamuotoa osoittava liite "maalaiskunta". Synnyin elokuussa 1974.

... helsinkiläinen: Opintojeni myötä muutin Helsinkiin syksyllä 1995, ja olen sinne kotiutunut. Lyhyempiä aikoja olen välillä asunut muuallakin, kuten Dominicalla (1999) ja Teneriffalla (2020–2021).

... maantieteilijä: Valmistuin filosofian maisteriksi vuonna 2001. Opiskelin kulttuurimaantiedettä erikoistuen kaupunkimaantieteeseen. Sittemmin olen mm. tehnyt tutkimusta ja piirtänyt karttoja.

... luterilainen: Kuulun kirkkoon, käyn silloin tällöin messussa ja uskon Jumalaan.

... vasenkätinen: Jos minun pitää heittää palloa, niin heitän itse asiassa oikealla pidemmällä. Mutta jos minun pitää osua sillä johonkin, niin sitten on parempi käyttää vasenta kättä. Olen myös kirjoittanut joitakin artikkeleita vasenkätisyydestä blogiini.

... eronnut: Olin naimisissa 2007–2017, mutta se ei valitettavasti kestänyt. Lapsia minulla ei ole, enkä sellaisia myöskään halua. Minulla on kuitenkin kaksi kummipoikaa.

... kokoomuslainen: Yhteiskunnallinen maailmankuvani on yhdistelmä liberalismia ja konservatismia, jossa maailma nähdään enemmän yksilöiden kuin kollektiivien kautta ja kapitalistinen talousjärjestelmä nähdään enemmän mahdollisuutena kuin uhkana. Olen Etelä-Helsingin Kokoomuksen jäsen (aiemmin myös hallituksessa, mutta sen jätin nyt ainakin joksikin aikaa).

Pidän koirista, vaikkei minulla omaa olekaan.

Jos olet kiinnostunut julkaisuistani, katso tämän sivun englanninkielinen versio. Täällä suomenkielisellä puolella listaan sen sijaan joitakin (lähinnä menneitä) luottamustehtäviäni ja muita maininnan arvoisia aktiviteetteja:

Olen myös Sompasaunaseura ry:n jäsen, mutta siellä aktiivisuuteni rajoittuu lähinnä saunomiseen.

Kuva: Selfie, Eiranranta (Helsinki) 2016

Domnik.net

This page in English   Cette page en français